Het is zo fijn om onze klanten aan het woord te laten en te beseffen dat wij hun dromen hebben kunnen waarmaken! Dat is onze mooiste beloning.

Al onze dromen werden werkelijkheid! De bloemen, decoratie, tafelschikking, verlichting, cateraar; alles klopte.

Het leek wel alsof ons sprookje ineens werkelijkheid werd.
1000 x bedankt aan dit struisvogelteam!
Ons huwelijk was fantastisch!

  "Lea & Guido"

Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen!
Het advies, de ideeën, het eeuwig geduld en jullie brede glimlach lieten ons toe om zonder zorgen van onze dag te kunnen genieten. Onze gasten werden helemaal omver geblazen door het decor en de organisatie.

Dank jullie wel! Zonder jullie was het niet hetzelfde geweest!

"Sofie & Arnaud"  

Dankzij het team van Blender beleefden wij een volledig zorgeloze trouwdag. Deze professionals zetten zich 100% in en denken aan alles wat je je maar kan voorstellen. Ook stonden ze altijd klaar voor onze grootste en kleinste vragen, onze last-minute wijzigingen en al onze twijfelmomenten.

De samenwerking was bijzonder aangenaam en verliep heel vlot. Bedankt voor deze fantastische samenwerking!

Wij weten nu al wie onze volgende feestjes gaat organiseren!
"Leonie & Jack"   

Deze struisvogels kennen hun vak en liegen niet wanneer ze meegeven dat ze constant hun helicopterzicht behouden.
Tijdens de organisatie, maar ook voor en tijdens het feest, zijn ze altijd en overal aanwezig en anticiperen ze alles.
Nogmaals bedankt om ons het mooiste feest van ons leven te bezorgen!
 
   "Tom & Olivier"

KIND WORDS & INSPIRATION

Véronique heeft met haar aanstekelijk enthousiasme samen met haar team van Blender Events de hooggespannen verwachtingen volledig ingelost. Bij de receptie de sfeer van Carnaval in Venetië met charmante ontvangst, fraai uitgedoste steltenloper, waarzegster en mentalist-goochelaar. Nadien als Extravaganza hoofdthema de ambiance van een cabaret zoals de Kit Kat Club uit de film Cabaret, maar ook de drag queens uit La Cage aux Folles en Babylon Berlin. Wat ons betreft op en top geslaagd. Uiterst professioneel geregisseerd, inclusief de stijlvolle decoratie van de tafels en de photo booth. Een wow-effect dat onze gasten met lof hebben overladen.

"Marc Peeters"   
September 2023

Mijn vrouw en ik wonen in Australie en voor onze huwelijksviering in Belgie hebben we Veronique van Blender gecontacteerd. Na ons eerst skype gesprek waren we meteen verkocht. Veronique haar professionalisme en enthousiasme gaf ons het volste vertrouwen. Ze nam al het werk uit onze handen en het eindresultaat voltrefte al onze verwachtingen. Bedankt Blender Events!

"Arno Van Sever"
Juni 2023Véronique van Blender Events wist ons van bij het eerste gesprek te bekoren met haar originele, leuke en intrigerende ideeën. We hebben een heel mooi, goed georganiseerd en vooral zorgeloos trouwfeest gehad. Top team! We hadden onmiddellijk een klik omdat Véronique een aangename persoon is, die van aanpakken weet!


"Hanne Frantsen"  September 2023

Volg onze creaties
@ blender-events