Kind Words

Al onze dromen werden werkelijkheid! De bloemen, decoratie, tafelschikking, verlichting, cateraar; alles klopte. Het leek wel alsof ons sprookje ineens werkelijkheid werd.

1000 x bedankt aan dit struisvogelteam! Ons huwelijk was fantastisch!

Lea & Guido

Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen! Het advies, de ideeën, het eeuwig geduld en jullie brede glimlach lieten ons toe om zonder zorgen van onze dag te kunnen genieten. Onze gasten werden helemaal omver geblazen door het decor en de organisatie.

Dank je wel! Zonder jullie was het niet hetzelfde geweest!

Sofie & Arnaud

Deze struisvogels kennen hun vak en liegen niet wanneer ze meegeven dat ze constant hun helicopterzicht behouden. Tijdens de organisatie, maar ook voor en tijdens het feest, zijn ze omnipresent en anticiperen ze elk mogelijk probleem.

Nogmaals bedankt om ons het mooiste feest van ons leven te bezorgen!

Juliette & Bas

Dankzij het team van Blender beleefden wij een volledig zorgeloze trouwdag. Deze professionals zetten zich 100% in en denken aan alles wat je je maar kan voorstellen. Ook stonden ze altijd klaar voor onze grootste en kleinste vragen, onze last-minute wijzigingen en al onze twijfelmomenten. De samenwerking was bijzonder aangenaam en verliep heel vlot. Bedankt voor deze fantastische samenwerking! Wij weten nu al wie onze volgende feestjes gaat organiseren!

Leonie & Jack

Geen enkele uitdaging is te groot. Alles was tot in de puntjes georganiseerd en dit alles met de grootste zorg en oog voor detail. Blender Event gaat echt “to the moon & back”!

Viviane & Gilles