Waarom Blender Events?

De 7 geboden van een Struisvogel

 1. De struisvogel is de snelste loopvogel ter wereld en kan tot wel 70 km/ uur bereiken. Handig om een extra snelheid in te schakelen wanneer onze klanten dit nodig hebben.
 1. De struisvogel heeft de langste vogelnek in combinatie met de grootste ogen. En toch blijven zijn twee pootjes rotsvast op de grond. Wij behouden zo ons helikopterzicht en anticiperen elk detail. Geen sprake van “dikke” vogelnekken! No-nonsens is ons leitmotiv!
 1. De struisvogel beschikt over lange en krachtige poten omhuld door prachtige veren. Efficiëntie, hand-on-mentaliteit en solution minded zijn enkelen van de grote troeven van ons team. Onze mooiste veren zijn onze glimlach en onze passie.
 1. De struisvogel is nieuwsgierig en waakzaam. Zo blijven wij ook steeds de laatste nieuwigheden opzoeken en gaan we er nooit van uit dat vertrouwen voor altijd “gewonnen” is.
 1. De struisvogel danst en ook wij houden van een goede party!
 1. De struisvogel steekt zijn kop niet in het zand (dat is een misverstand). Neen! Ze graven een kuil en leggen hun hoofd en hals plat op de grond. Zo versmelten ze met hun omgeving en blijven ze waakzaam voor mogelijke problemen.
  Op elk event zijn er wel onvoorziene omstandigheden die komen opdraven. Het is aan ons om deze op te vangen zodat u zorgeloos kan blijven feesten.
 1. Struisvogels leggen de grootste eieren ter wereld.
  Zo wensen wij ook dat elk event een unieke creatie wordt. Keer op keer “ons grootste ei”.

Waarom kiezen voor een Struisvogelteam?

Kracht, Tempo, Creativiteit, Anticipatie, Snelheid van actie, Waakzaamheid en Originaliteit

Met ons creatief, professioneel en ervaren team volgen wij uw evenement volledig op van A tot Z. Ook wanneer u bepaalde onderdelen zelf wenst op te volgen (locatie, catering, …) nemen wij al het overige voor onze rekening.

Blender is de perfecte partner voor het volledig uitwerken van uw corporate event (klantenfeest, personeelsfeest, incentive, teambuilding, product launch, …) of privé evenement (huwelijksfeest, huwelijksverjaardag, communiefeest).